Gépkocsi nyeremény

Az OTP Bank 1961 óta bocsátja ki a sikeres autónyeremény betétkönyv banki konstrukciót.

A kezdeti ötlet, hogy egy lejárattal nem rendelkező, bármikor visszavásárolható takarék betétkönyv hozam helyett hónapról hónapra és negyedévente egy nyeremény reményével bizakodtasson, napjainkban is nagyon sokak számára vonzó és jövedelmező megtakarításnak minősül.

Oldalunkon megtudhatók az aktuális nyertes betétkönyv azonosítók és nyeremények.

Ha valaki az Ötöslottón főnyereményére vágyik, akkor kb. 1:43 millióhoz az esélye. A gépkocsi nyereménybetétkönyv esetén ugyanakkor még az ötezer forinto füzetecskénél is hétszer jobb, kb. 1:6,1 millió arányú nyerési esélye, míg a nagyobb összegű betétkönyvek többszörösen kerülnek bele a fiktív sorsológömbbe. Az ötvenezres címlet esetében kb. már 1:600 ezerhez az esély. Ezen felül a nyertes gépkocsinyeremény betétkönyvbe invesztált összeg is bármikor pénzzé tehető, ellentétben a lottószelvénnyel.

Reneszánszát éli napjainkban a gépkocsinyeremény betétkönyv az alacsony banki kamatoknak köszönhetően, valamint némely pénzintézet iránt megrendült bizalom nyomán újra fogalommá vál(ha)t ez a rendszerváltás előtti kultusztermék, mely bármely magyarországi OTP bankfiókban kiváltható.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2015-04-25 18:26