PhoenixWEB Kft: Produktív webes értékesítés - a minőségi weboldalkészítés fogásai

Címkék: weboldal készítés, weblap készítés kezdőknek, saját weboldal készítés

Ez a cikk PhoenixWEB Kft tanulmánya alapján íródott. A mostani modern korban a webes értékesítés lényeges a célok eléréséhez. Hiszen az eladás egyik irdatlan bonyodalma, hogy tengernyi reklám éri a leendő vásárlókat. Hatásos célpiac kiválasztással a weblapkészítés sikere kétségtelen. Az eredményes eladáshoz fel kell kutatni a leendő vevőt és el kell érni, hogy rászegezze a tekintetét a honlapra. Kezdetben a potenciális fogyasztó a figyelmének csak 10 százalékát használja.

Weblap készítésnél szem előtt kell tartani. Ez kimondhatatlanul kevés. Mivel 1/4-ed mp alatt a lehetséges vásárló eldönti, hogy a weblapon látható információk hasznosak-e vagy sem. Ezért van elengedhetetlen szükség egy jó weblapra. A weboldal az elején egy ütős főcímmel felkelti a lehetséges vásárló érdeklődését. Mivelhogy felkeltette a leendő fogyasztó figyelmét, tovább fogja böngészni a weblap tartalmát. A weboldalon lehetőség van azonnali megrendelésre, kapcsolat felvételre emailen vagy mobilon keresztül. Az esemény-orientált weboldalkészítés változik igencsak nyereségessé.

Tudniillik a látogatókat határozottan ösztönözni kell. Ily módon változik valódi üzletkötő gépezetté egy honlap. Mely akkor is bevételt termel, ha az eladó éppen valami teljesen mással tölti idejét. Napjainkban a weblap készítés árak, honlapkészítés nagyon keresett témakör. Akár kedvteléssel is töltheti idejét, míg a weblap folyamatosan termeli az eladást. Ebben a témakörben megannyi értékes tanulmányt fedezhet fel Verdes János Honlapteszt blogján.

Forrás: honlapteszt.hu, 2015-05-23 21:28