EuroJackpot lottószámok és nyeremények

Kontinensünk egyik legnépszerűbb össznépi lottója, az EuroJackpot, ami egy országhatárokat nem ismerő, euró alapú lottójáték, amely esetében a jackpotra fizetett szokatlanul magas összeg mellé tizenegy további nyereményszint is adott.

Az EuroJackpot lottó a 90-es évek közepén útjára indított EuroMillions lottó modelljén alapszik. A lottókat szervezők felfedezték, hogy ha összevonva tartják kézben számos eltérő nemzet szelvényeit és játékosait, akkor gyakrabban kerülhet sor valóban hatalmas nyeremények kiosztására.

Tehát Az EuroJackpot lottót kimondottan olyan céllal alakították ki, hogy más lottóknál többet, gyakrabban és jobb esélyekkel adjon pénzt a szerencsevadászoknak. Ha valaki helyesen tippeli meg az öt szerencseszámot és a kettő pótszámot, akár 90 millió euró, de minimum 10 millió euró nyereményben részesül.

Talán nem is kell mindjárt a jackpotot megnyerni: az EuroJackpot által többféle módon is gazdag lehet bárki. Az EuroJackpot nem kőbe vésett nyereménykategóriákkal működik, hanem az összesen értékesített szelvény beállított arányában állapítja meg a kifizetések nagyságrendjét, ami magasabb átlagos nyereményeket jelent a játékosoknak, különösen abban az esetben, ha egy ideje nem volt jackpot nyertes: a jackot 90 millió euróig halmozódhat, ha azt követően sincs nyertes, a nyereményt az alsóbb (11) nyeremény kategóriákban sorsolják ki.

Nálunk megtalálhatók az EuroJackpot esetén a friss nyertes lottószámok, nyeremények és statisztikai érdekességek az ismert heti számhúzást követően: pénteki napokon.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2015-06-18 21:59