Kubai salsa tanfolyamok

Kategória: salsa tanfolyam, salsa oktatás budapest, salsacontimba.hu, salsa tanfolyam budapest, salsa oktatás

Kikapcsolódást, fejlődést, társaságot vagy társat keresel? A legjobb megoldás, ha részt veszel salsa oktatásunkon budapesti helyszíneinken. A Salsa Con Timba Salsa klubb Budapest legbarátságosabb salsa stúdiója, ami hobbi táncosoknak és profiknak egyaránt a legjobb megoldást kínálja a salsa elsajátítására. A salsa tanítás róla, hogy már maga a salsa tanfolyam is örömteli szórakozás legyen.Profi tanáraink könnyedén vezetnek át a kezdeti problémákon.

A salsa mellett egyéb kubai táncokat is elsajátíthatsz tánc tanfolyam során. A rendkívül modern reggaetont, a ritmusos kubai rumbát vagy az érzelmes sont és az összebújos bachatat is. Havonta salsa buli. Nyáron az év legnagyobb partyja a nyári salsa tábor júliusban a Balatonnál. Maga a tánctanulás nem is igazán nehéz, sokkal jobban a hozzáálláson múlik, mint a kezdeti ügyességen. Biztosítunk róla, hogy ha eljössz a kubai salsa oktatásunkra mi megtanítunk táncolni! Ha elmész egy táncolós buliba, nem kell majd szoronganod ha felkérnek, vagy hogy felkérd azt a lányt, amelyiket csak akarod, hiszen nálunk hamar magabiztossá válsz. Maximum két havonta új kezdő salsa tanfolyam indul Budapesten a Köki terminál melllett a KMO-ban, vagy Óbudán. A salsa egy életforma melyben, közös érdeklődésű, nívos és kielégítő társas szórakozást kedvelő lányok fiúk, közösen kapcsolódhatnak ki, fejleszthetik önmagukat, személyiségüket, lelkiállapotukat, képességeiket, hallásukat, ütemérzéküket, kapcsolatteremtő, empatikus készségeiket. Könnyeddé, elegánsá, vagy vagánnyá, lazává válhatnak vagyaik szerint. A salsában egyszerre adhatjuk önmagunkat és bárkivé is vállhatunk benne.

Folyamatos aktív figyelmet biztosít, mind a tanulási folyamat, mind a bulik alatt, így megteremti a lehetőséget a létezés örömének allandó megtapasztalására. Óráinkon a hobbisták kellemesen megférnek azokkal akik tánctudásukat professzionális szintre szeretnék fejleszteni. Oktatásunk során az alap oktatási anyag mellett, amit mindenkinek el kell sajátítania, az extra tudásanyagból mindenki, kedve ízlése, vérmérséklete és képességei függvényében válogathat. Akár félénk vagy, vagy bizonytalan, sosem táncoltál még, nem bízol magadban, akár mérhetetlen ambícióval rendelkezel a Salsa Con Timba Salsa klubba legjobb választás, mert az elmúlt 10 évben számos szinten tökéletesítettük tematikánkat, és most is örömmel állunk bármilyen kihívás elé.

A félelmek feleslegesek. Nincs párod és nem mersz eljönni? Az embereknek rendszerint a fele egyedül érkezik salsa óráinkra. Nők és férfiak egyaránt. salsacontimba.hu salsa tanfolyam budapest weboldalán találhatja a folytatást. Túl fiatal vagy túl idős vagy? Óráinkat 14 éves kortól 60 éves korig látogatják, minden korosztályból. Semmilyen táncos tapasztalatod sincsen? Tanfolyamaink teljesen az alapoktól kezdődik. Semmilyen nezésséget nem okoz ha soha nem táncoltál előtte. Salsa tanfolyamokat szinte mindig ingyenes bemutató órával kezdjük, így semmit nem kockáztatsz ha kipróbálod magad az óránkon. Gyere el tedd még boldogabbá az életed, csatlakozz egy nyitott társasághoz, és mi garantáltan feldobjuk hétköznapjaidat. Salsa tanítás mindenkinek, pároknak, és pár nélkül is, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt.

Próbálj ki minket és próbáld ki Önmagad! A Salsa Con Timba Salsa klubb ahol garantáltan mindenki megtanul táncolni, aki meg akar tanulni táncolni. A KÖKI Termináltól csak 4 perc sétányira vagyunk, egy rendkívül igényes környezetben.

Forrás: salsacontimba.hu, 2015-12-16 19:28