Magyar lottó nyerőszámok

Rengetegen ismerjük a régóta játszható hagyományos magyar lottójátékokat. És a legutóbbi lottószámokat és a velük járó nyereményeket?

Oldalunkon megtudhatók az Ötöslottó, a Hatoslottó, és a Skandináv lottó esetében a legfrissebb nyertes számok, nyeremények és statisztikai érdekességek a szokásos heti húzásokat követően: szombaton, vasárnap és szerdán.
Kontrollálhatod, hogy a fix számaiddal milyen eredményeket értél volna el az eddigi Ötös lottó, Hatoslottó és Skandináv lottó húzásokon, valamint mindhárom lottó vonatkozásában a húzásokon az előkerült nyertes számok milyen gyakorisággal ismétlődtek a szóban forgó lottójáték eddigi története alatt az adott évjárat, vagy az utolsó jackpot óta eltelt időben.
Amennyiben most senki nem lett multimilliomos, akkor a megnyerhető nyeremények értékét és halmozódását is megtekintheted.
Szeretnél ingyen tippelni? A Skandináv lottó játékunkban kiderül, hogy hétről hétre melyek a tippelők által választott kedvenc szerencseszámok és azok milyen kimenetellel vesznek részt az egyes hétről hétre megrendezett kézi vagy számítógépes számsorsolásokon.

Abban az esetben ha van gondolatod a lottó sorsolásokról, a hozzájuk kapcsolódó esetleges csalásról, akkor egy nyitott fórumot használva gyorsan megoszthatod másokkal, vagy reagálhatsz a meglévő írásokra.

 

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2016-01-11 19:42