Hasznos információk nem csupán vásárlóknak, szerencsevadászoknak, autózóknak, sporolóknak

Kategória: üzemanyagárak, benzinár

A mai gyors korban sajnos túl sok minden a pénzről szól. Valakiknek sok jutott belőle, kinek kevesebb, ettől függetlenül mindenki költekezik.

Az emberek többségének nem közömbös, mire mennyi pénzt költ, ilyen módon úgy érződik, mindvégig küzdeni kell az árak ellenében.

A vásárlóCsapat weboldala temérdek értékes, érdekes, elgondolkodtató, közcélú információ közlésére, és vélemények, tapasztalatok közzétételére hivatott:

Az üzemanyagok ára központiszerepet tölt be az autósok mindennapjaiban, közülük meglehetősen sokan - valószínűleg kényszerből - időzítve tankolnak.
Ennek okán pénztárcakímélő ismerni, hogy hogyan mozdul el, mozdult el, mennyi ma az üzemanyagár és bekövetkezik-e árnövekedés?

Nincs olyan, aki nem ismerné ahosszú évek óta üzemelő töretlen sikerű magyar lottókat (Ötöslottó, Hatoslottó Skandináv lottó).
És az aktuális lottó nyerőszámokat és a velük járó nyereményeket?

Elmondható, hogy hazánkban a szerencsejátékok területén a fogadások vezetik a népszerűségi ranglistát, ami annyit tesz, hogy a magyar szerencsevadászok több fogadást kötnek, mint ahány lottószelvényt vásárolnak. Manapság a hírek, lottószámok igencsak keresett téma.
A magyar sportfogadás etalonja a Tippmix, egyebek mellett azért olyan népszerű, mert a visszafizetett nyeremény aránya messze nagyobb mint ahagyományos lottó játékoké.

Nem csak kizárólag a tőzsdegurukat érdekli az euro árfolyama, köztudottan sokunknak van (még) devizahitele, emellett az országhatárokon túl vagy a nemzetközi webshopokban megvásárolt termékeket euroban is ki lehet fizetni.

Napjainkban Magyarországon értelmetlen bankban kamatoztatni a pénzt, hiszen alig fial valamit.
Milyen megoldások léteznek ilyen esetben, ugye nem is könnyű dönteni?

Egyre odafigyelve költekezünk, és több figyelmet szentelünk az ár-minőség arányra. Aideális vásárláshoz az friss akciós, webes katalógusok megjelenítésével járulunk hozzá.

Forrás: vasarlocsapat.hu, 2016-09-12 22:57