Minden, amit ismerni kell a Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyúról

Aquarea T-CAP hőszivattyúval a környezetbarát fűtés többé nem megfizethetetlen vágyálom. Ezernyien úgy vélik, hogy egy hőszivattyú beépítése kimondhatatlanul drága. Ámbár egy gyors fejszámolással hamar kiderül, hogy ez milyen nagy tévedés. Néhány év alatt az ósdi fűtés miatt jóval többet költünk fölöslegesen, mint amennyibe kerül egy környezetbarát hőszivattyú. Páratlan módon a Panasonic Aquarea hőszivattyú mínusz tizenöt fokban is megőrzi 100%-os teljesítményét. Ezért sokkal hamarabb megtérül a hőszivattyúba invesztált pénz

Levegő levegő hőszivattyú - A fejlett Aquarea T-CAP hőszivattyút elavult fűtési rendszerhez is használhatunk. Nem szükséges százezreket pazarolni a Panasonic Aquarea hőszivattyúk beépítésére. A beüzemelés a meglévő fal- és padlófűtéses rendszeren keresztül is elképzelhető. Fölöttébb veszélytelen az üzemeltetés. Mivel nem jön létre veszélyes anyag. Megfizethető fenntartási költség jellemző az Aquarea T-CAP hőszivattyúkra.

Aquarea hőszivattyús fűtés beüzemelése minden esetben kifizetődő. A hagyományos fűtés költsége várhatóan ötven százalékkal lesz olcsóbb a geotermikus fűtésnek köszönhetően. A gazdaságos fűtési költség mellett biztosítja az otthonnak a meleg vizet is. A megspórolt pénz a pénztárcánkban marad.

Panasonic hőszivattyú, Geotermikus hőszivattyú ár
Panasonic hőszivattyú, Geotermikus hőszivattyú ár

Az olaj költsége minduntalan magasabb lesz. Ezek az energiaforrások egykettőre elfogynak. Panasonic hőszivattyúval függetlenedhetünk a földgáz ár robbanás borzalmas hatásától. Védelemben tölthetjük mindennapjainkat. AIRTECH Kft. levegő levegő hőszivattyú weboldalán találhatja a részleteket. Nem muszáj attól rettegni, hogy az olaj ára akármelyik hónapban az egekbe ugorhat. Ennek ellenére a Panasonic Aquarea hőszivattyú újratermelődő energiaforrás- egy teljes életen keresztül megfizethető fűtést biztosít.

A hőszivattyú valójában egy inverz konyhai hűtő. Mindannyian tudjuk, hogy a konyhai hűtő a szoba melegebb levegőjét hűti le. A Panasonic Aquarea hőszivattyúk működési elve ugyanez. De itt inverz módon megy végbe a folyamat. Egy melegebb térségből elvonja a hőt és leadja a hidegebb hőmérsékletű helyen. Ennek a műveletnek az üzemeltetéséhez filléres áramra van szükség.

Kategóriák: Panasonic Aquarea T-CAP, Aquarea T-CAP

Forrás: aquarea.hu, 2016-09-02 11:30