Télikert építés, medencefedés

Kategória: fa bejárati ajtó árlista, kültéri bejárati ajtók gyártása, Kültéri fa bejárati ajtó, fa nyílászáró szakkereskedő

A gyönyörű nyílászárók borovi fenyőből készülnek! ősrégi régi, szarul csapódó fa bejárati ajtaját váltsa le, modern, széles jól záródó ablakra.

Fa nyílászáróinkat fenyőből alkotjuk meg melyeket 68 és 88 mm-es szélességben készítjük el Amiatt miként maga számára a kifogástalan méretű ajtót csináljuk ingyenes belföldi méretvételt nyújtunk.
Az ajtókat kiváló minőségben , egyedire gyártjuk le. Manapság a télikert, téli kert, medencefedés nagyon népszerű témakör.

Az ajtócserét rövid idő alatt lezárjuk A ajtókat óhaj szerint festéssel készítjük amelyet egy katalógusból nézhet ki ámde ha szeretné mázolni akkor szintelen kivitelben is vásárolhat ablakot Az ablakokba kétrétegű avagy három rétegű üvegezést építünk be, erősen megfelelő szigetelést nyújtanak.

A beépítést elvégezhetjük a ó keret egész lebontásával, ekkor a házfal leomolhat, így hát visszajavítási alkotás is lehetséges hogy kell.

Télikertek tervezése, téli kert építése műanyag nyílászárókból vagy alumínium ablakokból. Ingyenes helyszíni felmérés.

Tel: 06205130668

Forrás: profixig.hu, 2016-09-17 17:53