A költözés gyakori hibái és a megoldás: Tehertaxi

Szélsebes költöztetés nagyszerű díjcsomaggal. Több esetben jelent irritáló helyzetet, hogy a költöztetés után a számla nagyobb a vártnál. Ettől megszabadulhat, ha ezt a költöztető csapatot választja

Lomtalanítás - Sokan nem tudják, hogy miért olcsón számláznak a költöztető cégek. Soha többé egyetlen háztartási berendezésemhez nem fogok hozzáérni, mióta kipróbáltam az OlcsóKöltöztetés1 honlapját. Persze eddig én is a barátommal együtt cipekedtünk. El sem mondhatom, mennyire utáltam, amikor a súlyos szekrénysor belevág a tenyerembe. Az egykori rossz megtapasztalások miatt inkább költöztető céget kerestem fel. Villámgyorsan megismerték a terepet, majd mindent egyetlen sérülés nélkül elvittek.

Tudjuk, hogy az emberi szervezet nem ilyen súlyok cipelésére lett kreálva. Nagy nyomás miatt kezünk, gerincünk, csípőnk és térdünk túl nagy terhelést kap. Csakhogy egy jártas költöztető csapat mindig erre készült felszerelést alkalmaz a nagy tárgyak költöztetéséhez. Egy jó heveder vagy hám segítségével a rakodó szakértő bútorszállítók hátára egyenletes terhelés jut. Stabilan szállítanak nagy eszközöket anélkül, hogy az eszköz épségét kockáztatják.

Új helyre költözéskor rettentően elengedhetetlen, hogy milyen körülmények között jutnak fontos tárgyaink a korábbi lakásból az új helyére. Sokak a barátokat kérik meg abban, hogy segítsenek a bútorszállításban. Ami szokás szerint gyakori bajhoz vezet. Azzal kezdődően, hogy a súlyos bútorok szállítása nem is olyan könnyű. Költöztetés infók itt. Persze arra gondolunk, hogy a sarkoknál egy-egy társunk megemeli, majd lecipeli és felteszi a teherautóra. Csakhogy az ilyen kezdetleges próbálkozások során szoktak igen csúnyán megsérülni a bútoraink. Ami szintén balesettel járhat.

Címkék: költöztetés

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2016-10-08 16:54