Modern alternatív fűtés: Aquarea T-CAP hőszivattyú

Panasonic Aquarea hőszivattyúval a korszerű fűtés többé már nem megszerezhetetlen vágyálom. Temérdeken azt vélik, hogy egy hőszivattyú beszerzése felettébb költséges mulatság. Holott egy kis számolással hamar nyilvánvalóvá válik, hogy ez milyen óriási tévedés. Néhány év alatt a korszerűtlen fűtés miatt jóval többet költünk fölöslegesen, mint amennyibe kerül egy környezettudatos hőszivattyú. Páratlan módon az Aquarea hőszivattyú hidegben is megőrzi tökéletes teljesítőképességét. Emiatt sokkal gyorsabban megtérül a hőszivattyúba befektetett pénz

Geotermikus fűtés ár - Ma fontos kérdés a megfizethető fűtés. A korunkbeli technika lehetővé teszi, hogy fizetésünket kímélve biztosítsuk a megfizethető fűtést. Egyik felkapott, fejlett alternatíva a Panasonic hőszivattyú üzemeltetése. Panasonic Aquarea hőszivattyúval nagyon csökkenthető a fűtés költsége. Ráadásul nem jelent problémát a Panasonic hőszivattyúnak a kiépítése.

Az olaj ára minduntalan magasabb lesz. Ezek az fosszilis energiahordozók néhány évtizeden belül kiapadnak. Aquarea T-CAP hőszivattyúval függetlenedhetünk a gázár robbanás drasztikus hatásától. Nyugodtan tölthetjük hétköznapjainkat. Nem muszáj attól félni, hogy az olaj ára akármelyik pillanatban egetverően megugrik. Ugyanakkor az Aquarea T-CAP hőszivattyú megújuló energiaforrás- egy egész életen át megfizethető árú fűtést biztosít.

Egy korszerű Aquarea T-CAP hőszivattyút korábbi fűtési rendszerhez is használhatunk. Nem szükséges sok százezret félretenni a hőszivattyúk beüzemelésére. A beüzemelés a jelenlegi padlófűtéses rendszeren keresztül is lehetséges. Szerfelett megbízható használat közben. Mivel nem keletkezik káros anyag. Minimális fenntartási költség jellemző az Aquarea hőszivattyúkra.

Aquarea hőszivattyús rendszer kiépítése minden esetben kifizetődő. A gáz díja átlagosan ötven százalékkal lesz kevesebb a geotermikus fűtésnek köszönhetően. A gazdaságos fűtési költség mellett garantálja a háznak a meleg vizet is. A megspórolt Forint a zsebünkben marad.

Környezetünk megóvása szempontjából is a lista elején van a hőszivattyús fűtés. Lényegében semmilyen károsanyagot nem bocsát ki. AIRTECH Kft. hőszivattyú fűtés weboldalán olvashatja a részleteket. Egészséges életünk és bolygónk védelme szempontjából a legfontosabb befektetés. Unokáinkra is ügyeljünk, amikor a bolygó múlandó energiaforrásait használjuk fűtéshez.

A hőszivattyú alapjában véve egy inverz hűtőszekrény. Mindenki tudja, hogy a hűtőgép a lakás meleg levegőjét hűti le. A hőszivattyúk működési elve ugyanilyen. Azonban fordítva játszódik le a folyamat. A magasabb hőfokú helyről elvonja a hőt és átadja a alacsonyabb hőmérsékletű helyen. Ennek a műveletnek a működtetéséhez pénztárca kímélő villamos áramra van szükség.

Címke: hőszivattyú, Panasonic Aquarea, Panasonic hőszivattyú

Forrás: aquarea.hu, 2016-11-27 22:27